Tel: 0181-785225 / 06-50451915 willemvankester@gmail.com

Contact opnemen

Neem contact op

Contact opnemen

Voor meer informatie, een persoonlijke en vrijblijvende offerte of boeking, vragen we u contact op te nemen met ons. Een kosteloze optie van een paar dagen is vaak mogelijk, zo heeft u de tijd om rustig tickets te boeken.

Indien u 24 uur na het versturen van een on-line boekingsformulier nog geen reactie heeft ontvangen vragen we u ons dit te laten weten via ons ‘gewone’ e-mail adres, er is dan iets misgegaan omdat we alle ontvangen e-mails dezelfde dag nog beantwoorden.

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw e-mail (verplicht)

  Telefoon


  Gegevens boeking

  Vakantiehuis


  Periode van Periode tot

  Aantal personen

  uw vraag/opmerking

  Contact

  mobiel : 06 50451915
  e-mail  :   willemvankester@gmail.com
  adres   : Ommeloop 586
                 3232SX  Brielle

  Willem en Ellie

  In 1997 hebben wij, Willem en Ellie van Kester, deze voormalige hoeve gekocht en zijn na een uitgebreide verbouwing nog hetzelfde jaar in het hoofdhuis, de Quinta, gaan wonen. Het toen ook gerenoveerde oude stalgedeelte, wat sindsdien de Cottage is, zijn we al in 1998 gaan verhuren als vakantiewoning.

  Na vijftien mooie jaren zijn we in 2012 weer in Nederland gaan wonen maar gaan graag en met regelmaat terug om een paar weken te genieten van het mooie weer en het zwembad, het heerlijke eten en drinken en het gezelschap van de vriendelijke Portugezen.

  Vóór vertrek hebben we beide huizen wederom grondig verbouwd en gemoderniseerd en verhuren sindsdien ook de Quinta met het zwembad. U wordt ontvangen door onze ervaren beheerder. Samen met zijn vrouw verzorgt hij ook de schoonmaak en is tijdens uw verblijf uw aanspreekpunt en is in noodgevallen ook buiten kantooruren bereikbaar, vooral voor ouderen een prettige gedachte.

   

  Vakantiehuis

  Ommeloop 586
   3232SX  Brielle