Tel: 0181-785225 / 06-50451915 willemvankester@gmail.com

Prijzen

De huurprijs van onze huizen.

De huurprijs van onze huizen.

Op deze pagina leest u alles over de prijzen van de Quinta en de Cottage en wat daarbij is inbegrepen, de kortingen die wij vaak geven en onze betalingsvoorwaarden.

De weekprijzen van de Quinta, voor maximaal zes personen, zijn als volgt:

 

van 1 november tot 1 april € 450
van 1 april tot 7 juli € 750
van 7 juli tot 31 augustus € 1400
van 31 augustus tot 1 november € 810

 


Voor een week in de Cottage gelden onderstaande prijzen, voor maximaal vier personen:

van 1 november tot 1 april € 400
van 1 april tot 15 juli € 535
van 15 juli tot 31 augustus € 840
van 31 augustus tot 1 november € 595

 

In het zomerseizoen, wat loopt van 15 juli t/m 31 augustus, verhuren we beide huizen alleen in combinatie zodat grotere gezelschappen de privébeschikking hebben over alle faciliteiten zoals de dakterrassen en het zwembad.

Als u buiten het zomerseizoen één of beide huizen twee weken huurt bedraagt de korting 5%, deze korting loopt op tot 10% vanaf drie weken en 15% bij een verblijf van vier weken.

In het zomerseizoen geven wij een vaste korting van 5% op elke boeking vanaf twee weken.

Overwinteraars in de Quinta bieden wij een speciale maandprijs aan van €1200 terwijl overwinteren in de Cottage slechts €1150 per maand kost. Deze prijs geldt bij een bezetting van twee personen en voor de duur van vier weken in de periode 1 november t/m 31 maart. Uw eventuele gasten zijn van harte welkom maar betalen een klein supplement van €10 p/d


 

Inclusief elektra
Inclusief bedlinnen
Inclusief badhanddoeken/ badlakens
Inclusief hand-en theedoeken
Inclusief internet (wifi)
Inclusief een fles gas voor eventuele bijverwarming in de Cottage.
Inclusief kachelhout voor twee dagen
Exclusief kinderbedje €25 per verblijf
Exclusief kinderstoel €25 per verblijf
Exclusief strandlakens (deze zijn wel te huur voor €5 p/p)
Exclusief eindschoonmaak van €70 (Quinta) en €60 (Cottage)

Om misverstanden te voorkomen willen we benadrukken dat de Quinta wordt verhuurd inclusief het privégebruik van het zwembad.
De Cottage wordt verhuurd inclusief het privégebruik van de twee dakterrassen, maar zonder gebruik van het zwembad. Na reservering vragen wij een aanbetaling van 30% van de huursom, de eindbetaling verwachten we uiterlijk zes weken voor aankomst.

Helaas zijn we tegenwoordig genoodzaakt een borg van €300 te vragen voor de Quinta en €200 voor de Cottage, te betalen samen met de eindbetaling.
De borg wordt, na aftrek van eventuele reparatie- of vervangingskosten van beschadigde items, binnen één week na vertrek geretourneerd, wij vallen niet over kleinigheden zoals een gebroken glas.

De minimale verblijfsduur is een week, tenzij een nog vrije periode tussen twee bestaande boekingen korter dan een week is.
Wij hebben geen vaste aankomst- en vertrekdagen.

Eén klein huisdier is, na overleg, meestal welkom tegen een kleine vergoeding voor de schoonmaaksters.

U ontvangt per e-mail een boekingsbevestiging, ook worden de ontvangen betalingen per e-mail bevestigd.
Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten.

De aankomsttijd is buiten het zomerseizoen vanaf 15.00 uur, in het zomerseizoen vanaf 16.00 uur. Vertrek vóór 10.00 uur zodat de schoonmaaksters voldoende tijd hebben om alles netjes op te leveren voor aankomende gasten.
Het is soms, in overleg, mogelijk om eerder te arriveren of wat later te vertrekken, dit hangt af van een eventueel vertrekkend of aankomend gezelschap. Wij doen ons uiterste best, zeker wanneer u met kleine kinderen komt.

 

Wij adviseren u dringend een annuleringsverzekering af te sluiten. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid hiervoor en kunnen niet worden verplicht reeds gedane betalingen te retourneren. Met het aangaan van een huurovereenkomst stemt u tevens in met het correct en volledig opvolgen van de aanwijzingen door de beheerder. Met name het gebruik van de zwembadcover is verplicht, net als de beschermhoes over de opgerolde cover indien het zwembad in gebruik is. Boekingen van jongeren worden niet geaccepteerd en zelfs geannuleerd bij verzwijgen hiervan. Tussen 21.00 uur en 9.00 uur is het niet toegestaan om muziek ten gehore te brengen of lawaai te maken, geluid draagt erg ver en we moeten aan de bewoners in de buurt denken.